Van basic tot uniek: alle bedrukkingsmogelijkheden van big bags

Big bags laten bedrukken bij Profipack


Leontien
Montfoort, 24 juli 2024 

TAGS:
big bags bedrukt, big bags met logo, gepersonaliseerde big bags


Big bags bieden talloze mogelijkheden voor personalisatie, waardoor ze perfect zijn voor elke industrie. Of je nu je merk wilt laten schitteren met een opvallend logo of de zakken wilt afstemmen op je bedrijfsidentiteit met specifieke kleuren: de opties zijn eindeloos. Voeg je logo toe voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid, of kies voor het doek en de lussen in je gewenste kleuren.

Gepersonaliseerde big bags bieden niet alleen een mooie uitstraling, maar verbeteren ook logistieke processen en versterken je merkidentiteit. En dat alles kost eigenlijk niet veel meer dan een standaard big bag. In deze blog duiken we in de veelzijdige bedrukkingsmogelijkheden van big bags en laten we zien hoe je deze kunt benutten om je bedrijf te laten groeien.

De voordelen van bedrukte big bags:

Bedrukte big bags een groter bereik dan je denkt

Bedrukte big bags zijn niet alleen een slimme oplossing voor opslag en transport, maar ook een krachtig marketinginstrument dat meer bereik heeft dan je misschien denkt. Wanneer deze grote, opvallende zakken over de weg worden vervoerd of langs de weg worden opgeslagen, zijn ze als rijdende of staande reclameborden die je merk constant onder de aandacht brengen.

Big bags laten bedrukken bij Profipack


Rijdende reclame

Stel je voor dat je bedrukte big bags vol met producten op een vrachtwagen door het land worden vervoerd. Elke keer dat de vrachtwagen een stad of dorp binnen rijd, wordt je merknaam zichtbaar voor duizenden potentiële klanten. Dit maakt van je logistiek een mobiele advertentiecampagne die constant in beweging is en een groot publiek bereikt. Ga maar is reclame maken langs de A2; dat is niet alleen bijna onmogelijk met zo veel bereik, maar ook veel duurder.

Staande blikvangers bij jou of je klant

Wanneer bedrukte big bags bij jou klant aan de weg staan, bijvoorbeeld op bouwterreinen of tijdens het inklinken, trekken ze onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers. De grote, bedrukte oppervlakken zijn als reclameborden, waardoor je merk meteen opvalt. Het vinden van een unieke plek om een bouwhek met jouw bouwhekdoek op te hangen in zulke grote aantallen is een stuk lastiger en minder effectief. Met big bags bereik je direct en efficiënt een groot publiek zonder extra inspanning. 

Kortom, bedrukte big bags bieden een unieke combinatie van praktische functionaliteit en krachtige marketing, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor elk bedrijf dat zijn zichtbaarheid wil vergroten.

Big bag met eigen logo
Big bags laten bedrukken


Bedrukte big bags bescherming tegen diefstal 

Bedrukte big bags bieden niet alleen praktische opslag en transport, maar ook bescherming tegen diefstal. Door je logo prominent op de big bags te bedrukken, maak je ze minder aantrekkelijk voor concurrenten. Niemand wil immers rondrijden met het logo van een concurrent op hun vrachtwagen en anders is het nog eens mooie reclame. Dit opvallende kenmerk maakt het veel moeilijker voor dieven om de gestolen goederen ongemerkt te vervoeren of door te verkopen. Met bedrukte big bags voeg je dus een extra laag beveiliging toe, terwijl je tegelijkertijd je merkzichtbaarheid vergroot en je producten beschermt. 

Betere traceerbaarheid 

Door te kiezen voor bedrukte big bags verbeter je de traceerbaarheid van je producten. Met duidelijke bedrukking, zoals je bedrijfslogo, productinformatie en unieke identificatiecodes, worden je big bags makkelijker te herkennen en te volgen door de hele keten. Dit vermindert het risico op fouten en zorgt ervoor dat je goederen altijd op de juiste plek terechtkomen. Bovendien vergemakkelijkt het gepersonaliseerde ontwerp het beheer van je voorraad en vereenvoudigt het de processen van verzending en ontvangst. Bedrukte big bags bieden dus niet alleen een aantrekkelijke oplossing, maar ook een praktische manier om de efficiëntie en nauwkeurigheid van je logistieke operaties te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een groene en grijze kliko; het is in één oogopslag duidelijk waarvoor ze bedoeld zijn.



Profipack Verpakkingsmaterialen



"Onze bedrukte big bags zijn rijdende of stilstaande reclameborden, waardoor je merk altijd zichtbaar is.."

Rogier Kok
Vertegenwoordiger bij Profipack


De vele verschillende personalisatie mogelijkheden 

Big bag bedrukking met jouw logo 

Het bedrukken van big bags met je logo aan zowel de voor- als achterkant is een slimme manier om je merk overal zichtbaar te maken. Standaard kun je je logo in twee kleuren laten drukken, wat zorgt voor een professionele en stijlvolle uitstraling. Maar als je echt wilt opvallen, bieden wij ook de optie om logo’s met meerdere kleuren te bedrukken. Dit betekent dat je.

Door je logo op zowel de voor- als achterkant te plaatsen, zorg je ervoor dat je merk van zowel voor als achter zichtbaar is, wat de herkenning en impact vergroot. Deze veelzijdigheid in bedrukkingsopties laat je big bags perfect aansluiten bij je merkidentiteit en maximaliseert je zichtbaarheid. Maak je big bags een krachtig marketinginstrument met een indrukwekkende en kleurrijke presentatie!

Lussen en stiksels in gewenste kleuren

Naast het bedrukken van je logo, biedt het personaliseren van de lussen en stiksels van een big bag een extra onderscheiding om je merkidentiteit te versterken. Door de lussen en stiksels in de gewenste kleuren te maken, kun je de big bags volledig afstemmen op je huisstijl. Is jouw huisstijl bijvoorbeeld wit met rood? Laat dan de lussen en de stiksels in het rood maken om een opvallende uitstraling te creëren. 

Deze extra personalisatieopties zorgen ervoor dat je big bags niet alleen zorgen voor optimaal transport en opslag, maar ook als krachtige marketingtools dienen. Het gebruik van merkgerichte kleuren maakt je verpakkingen visueel aantrekkelijk en helpt bij het versterken van je merkherkenning. Of je nu kiest voor subtiele tinten of opvallende contrasten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat de lussen en stiksels in jouw bedrijfskleuren maken en maak van elke big bag een unieke drager van je merk. 

 👉 Profi-tip: Kies voor lichte lussen, omdat deze de kwaliteit langer behouden. Ze kunnen beter tegen UV-straling en worden minder warm, waardoor ze langer mee gaan.

Big bag doeken in gewenste kleuren

Het doek van een big bag kan gepersonaliseerd worden in een van de standaard basis kleur die het beste bij jouw merk of bedrijfsidentiteit past. Door te kiezen voor een doek in de gewenste kleur, creëer je niet alleen een professioneel uiterlijk, maar vergroot je ook de herkenbaarheid van je merk. Of je nu kiest voor opvallend blauw, klassiek wit, energiek rood, of een andere kleur die je huisstijl weerspiegelt, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. 

Deze kleurkeuze maakt je big bags niet alleen functioneel, maar extra opvallend. Het gebruik van gekleurd doek helpt je merk te onderscheiden en trekt de aandacht, zowel op de werkvloer als tijdens transport. Bovendien kan het kleurgebruik bijdragen aan een georganiseerde en efficiënte logistiek, waarbij kleurcodes helpen bij het identificeren en sorteren van verschillende producten. Laat je big bags opvallen door het doek in jouw bedrijfskleur te kiezen en versterk zo de visuele impact en herkenbaarheid van je merk.

Vier zijdes bedrukt

Het bedrukken van alle vier zijden van een big bag biedt een geweldige kans om je big bag maximaal te gebruiken. Door je logo op zowel de voor- als achterkant te plaatsen, zorg je ervoor dat je merk altijd zichtbaar is, ongeacht hoe de big bag wordt geplaatst. Daarnaast kunnen de zijkanten van de big bag worden bedrukt met waardevolle extra informatie. Denk hierbij aan details over de inhoud, belangrijke bedrijfsinformatie of zelfs je bedrijfsslogan. 

Deze veelzijdige bedrukkingsopties maken je big bags niet alleen tot een functioneel verpakkingsmiddel, maar ook tot een krachtig communicatiemiddel. Het gebruik van alle vier zijden voor bedrukking zorgt ervoor dat je boodschap van alle kanten duidelijk en opvallend is, wat de herkenbaarheid en professionaliteit van je merk versterkt. Of je nu kiest voor praktische informatie of inspirerende teksten, het volledig bedrukken van je big bags helpt om je merkboodschap over te brengen en maakt je big bag tot een opvallend en informatief onderdeel.

Gepersonaliseerde labels

Het personaliseren van het label op een big bag biedt een extra laag van branding en functionaliteit. Dit label bevat standaard belangrijke informatie over het veilig werken met de big bag, zoals belastingslimieten, gebruiksinstructies en andere veiligheidsrichtlijnen. Maar je kunt dit label ook benutten om je merk te versterken door je logo erop te laten drukken. 

📖 Lees ook: "Werken met big bags: hoe doe ik het veilig?"

Door je logo toe te voegen, zorg je ervoor dat je merk consistent aanwezig is, zelfs op de kleinste details. Dit verhoogt niet alleen de professionaliteit van je big bag, maar helpt ook bij de merkherkenning. Een gepersonaliseerd label maakt de big bag uniek en draagt bij aan de visuele identiteit van je bedrijf. Daarnaast blijft de cruciale veiligheidsinformatie duidelijk zichtbaar, waardoor je producten veilig en efficiënt kunnen worden gebruikt. Het label biedt een uitstekende gelegenheid om zowel functionele als marketingdoelen te bereiken.

Bedrukte bog bags
Big bag met bedrijfslogo


Big bag uitbreidingsmogelijkheden

Een standaard big bag voldoet niet altijd aan elke specifieke situatie. Daarom zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar om de functionaliteit van je big bag te optimaliseren.

Big bag met vul- en/ of losslurf

Bedrukte big bags kunnen eenvoudig worden uitgebreid met een vul- en/of lusslurf, wat zorgt voor efficiënter vullen en legen. Deze aanpassingen verbeteren de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit, terwijl de bedrukking je merk zichtbaar houdt. Ideaal voor bouwterreinen en andere locaties waar efficiëntie en branding hand in hand gaan.

Big bag met schort

Bedrukte big bags kunnen worden uitgebreid met een schort, wat extra bescherming en gebruiksgemak biedt tijdens het vullen en legen. Dit voorkomt morsen en houdt de inhoud beter beschermd tegen weersinvloeden. Tegelijkertijd blijft de bedrukking goed zichtbaar, waardoor je merk voortdurend opvalt.

Big bag met klep

Bedrukte big bags kunnen worden uitgerust met een klep voor eenvoudig openen en sluiten, wat het vullen en legen versnelt. Deze klep biedt extra bescherming tegen vervuiling en houdt de inhoud veilig. Dankzij de bedrukking blijft je merk ook met de klep prominent zichtbaar tijdens gebruik en transport.

📖 Lees ook: "Hoe lees ik de label van een big bag?"

Big bag met extra dik doek 6:1

Je kunt ook kiezen voor bedrukte big bags met een dikker doek en een 6:1 SWL (Safe Working Load). Deze robuuste optie biedt extra sterkte en duurzaamheid, ideaal voor zware ladingen en veeleisende omstandigheden. De bedrukking blijft goed zichtbaar, zelfs bij intensief gebruik en hoge belastingen. Al deze aanpassingen kunnen volledig gepersonaliseerd worden en bedrukt met jouw logo, zodat je niet alleen een functioneel product hebt, maar ook je merk overal zichtbaar is. Deze maatwerkopties zorgen ervoor dat je big bags perfect aansluiten bij je specifieke eisen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de professionaliteit en herkenbaarheid van je merk. Of je nu extra gebruiksgemak of bescherming nodig hebt, de uitbreidingsmogelijkheden maken je big bags veelzijdiger en effectiever in elke situatie. Hoe werkt het bestelproces van een bedrukte big bag? Wil jij jouw merk onderweg en langs de weg nog meer laten opvallen? Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde big bag? Dan wil je natuurlijk graag weten hoe het bestelproces in zijn werk gaat. Het proces is eenvoudig en efficiënt, of je nu kiest voor een standaard bedrukte big bag of een exemplaar met extra uitbreidingen.

Standaard bedrukte big bags

Wanneer je op zoek bent naar een standaard big bag met een eenvoudige bedrukking kan je rondkijken op www.profipack.nl om de collectie bedrukte big bags te bekijken. Zodra je het gewenste product hebt gevonden, voeg je het eenvoudig toe aan je winkelwagen en reken je af. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op om jouw specifieke wensen en eisen door te nemen. Samen creëren we een prachtig ontwerp met jouw logo. Het proces is snel en gemakkelijk.

Big bags met uitbreidingen

Ben je op zoek naar een big bag met meer uitbreidingen, zoals gekleurd doek, gekleurde lussen, vierzijdige bedrukking, een los- of vulsurf, of andere specificaties? Neem dan contact op met onze big bag expert om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook het formulier voor offerteaanvraag invullen op onze website. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden en verdere informatie te bespreken. Samen werken we aan een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en de behoeften van je bedrijf. Bij Profipack krijg je niet alleen een functioneel product, maar ook een krachtig marketinginstrument dat je merk zichtbaar maakt. Of je nu kiest voor standaard bedrukking of maatwerkoplossingen, wij zorgen ervoor dat je big bags voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en je merk optimaal presenteren.


Succesverhaal van Sillekens Bestratingsmaterialen

Sillekens Bestratingsmaterialen was op zoek naar een slimme manier om hun merk te promoten en kwam bij Profipack terecht voor bedrukte big bags. Sillekens Bestratingsmaterialen gaf aan dat de bedrukte big bags van Profipack niet alleen een praktische oplossing waren, maar ook een uitstekende vorm van reclame. Hun ervaring met ons was dan ook zeer positief. 

Sillekens Bestatingsmaterialen vertelde dat vanaf het eerste contact alles op rolletjes verliep. Ze waren onder de indruk van onze snelle reacties en de duidelijke communicatie. Het gaf hen meteen het vertrouwen dat ze bij ons aan het juiste adres waren. De big bags waren niet alleen scherp geprijsd, maar ook van topkwaliteit. 

Het mooiste compliment kwam toen Sillekens Bestratingsmaterialen besloot om de big bag ook in een andere maat na te bestellen. Dit vergrootte niet alleen de zichtbaarheid van hun merk, maar bood ook meer flexibiliteit. 

Bij Profipack zijn we trots dat we Sillekens Bestratingsmaterialen hebben kunnen helpen hun merk op deze manier te versterken en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.

Big bag met bedrijfslogo
Big bags met eigen logo


Waarom big bags bedrukken bij Profipack

Bij Profipack begrijpen we hoe belangrijk het is om je merk zichtbaar te maken en tegelijkertijd te zorgen voor een functionele en betrouwbare kuubzak. Daarom bieden we scherpe prijzen voor het bedrukken van big bags, zodat je kunt profiteren van hoogwaardige producten zonder te veel te betalen. 

📖 Lees ook: "Welke kuubzak moet ik kiezen?"

Onze snelle en duidelijke communicatie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je bestelling. Vanaf het eerste contact tot de levering van je gepersonaliseerde big bags, houden we je goed geïnformeerd en reageren we snel op al je vragen en wensen. Daarnaast staan onze ontwerpen bekend om hun unieke design en professionaliteit. We werken nauw met je samen om een mooi design te creëren dat je merk perfect weerspiegelt. 

Bij Profipack krijg je niet alleen prachtige designs, maar ook stevige en duurzame big bags die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en je merk betrouwbaar te vertegenwoordigen. 

Kies voor Profipack en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je merk op een opvallende en professionele manier te presenteren met onze bedrukte big bags.

Bekijk big bags met logo






Shop bedrukte big bags bij profipack

Bedrukte big bag met logo 65 x 65 x 65 cm (500 kg)
  • 2 Kleuren bedrukt
  • 2 Zijdes bedrukt
Artikelnummer: 991053

Levertijd: 14-18 weken

Vanaf
€ 1,75
Bedrukte big bag met logo 80 x 80 x 80 cm (1000 kg)
  • 2 Kleuren bedrukt
  • 2 Zijdes bedrukt
Artikelnummer: 991051

Levertijd: 14-18 weken

Vanaf
€ 2,75
Bedrukte Big Bag met logo 90 x 90 x 110cm (1500kg)
  • 2 kleuren bedrukt
  • 2 zijdes bedrukt
Artikelnummer: 991025

Levertijd: 14-18 weken

Vanaf
€ 3,49





OOK INTERESSANT over big bags